Vi leverer smarte nettbaserte løsninger til din bedrift

Vet du hvem som vet hva i din bedrift?

Vi leverer brukervennlige og fleksible nettbaserte løsninger for kartlegging, utvikling og dokumentasjon av kompetanse. Vi tilbyr verktøy for gjennomføring av medarbeidersamtale, kartlegging av kompetanse, CV-database, læringsplattform (LMS) med forfatterverktøy, og nettbaserte kunnskapstester og spørrundersøkelser.

Kontakt oss


Kompetanseoversikt og CV-database

Hvordan finner du rett medarbeider til ditt prosjekt? I enhver virksomhet finnes det masse kompetanse som det kan være vanskelig å utnytte på en god måte, fordi det mangler oversikt over hvem som kan hva. Med en søkbar CV- og kompetansedatabase finner du rett kompetanse med et tastetrykk!

Vi tilbyr en nettbasert løsning hvor hver enkelt ansatt kan holde sin egen CV oppdatert. Alle CV-er blir søkbare og kan enkelt skrives ut tilpasset din bedrifts grafiske profil.

Videre kan ledelsen definere kompetansebehov knyttet til ulike stillingsbeskrivelser. Systemet gir oversikt via kompetansematriser og automatiske gap-analyser på avdelings- og virksomhetsnivå.

Via en integrert prosjektoversikt kan man enkelt se hva ulike medarbeidere til enhver tid jobber med og hvem som er ledige for nye arbeidsoppgaver.

Last ned produktark Mer informasjon på kompetanseoversikt.no »


Medarbeidersamtale

Havner dine medarbeidersamtaler "i skuffen"? Mange bedrifter mangler gode rutiner for oppfølging av medarbeidersamtaler. Ved å sette medarbeidersamtalen i system får både ledere og medarbeidere god oversikt over hvilke tiltak som er planlagt og gjennomført.

I vår nettbaserte løsning håndteres alle faser av medarbeidersamtalen: forberedelse, gjennomføring og oppfølging.

Planlegging av samtaler skjer via en integrert kalenderfunksjon. Vår løsning inneholder ferdige maler og skjemaer som kan brukes som utgangspunkt for gjennomføring av medarbeidersamtalene. Den ansatte fyller ut egenvurderingsskjema før samtalen.

Samtalen mellom leder og medarbeider skal bidra til å oppnå personlige og organisatoriske mål, men dersom man ikke formulerer konkrete tiltak og følger disse opp, blir ikke målene nådd. Et strukturert system hjelper deg å nå målene dine.

Tiltak som avtales i samtalen blir registrert og systemet gir automatiske påminnelser om tiltak som må følges opp. Ledelsen får en samlet oversikt over alle tiltak som er igangsatt, og status på disse. All historikk fra gjennomførte medarbeidersamtaler blir tatt vare på.

Last ned produktark Mer informasjon på dinmedarbeidersamtale.no »


Læringsplattform (LMS)

Bruker din bedrift fortsatt Powerpoint til opplæring? Ta steget opp til en ekte e-læringsplattform! Med et nettbasert Learning Management System (LMS) kan kunnskap spres i bedriften på en kostnadseffektiv måte, uavhengig av tid og sted.

E-læring har en rekke bruksområder, blant annet introkurs for nyansatte, HMS-kurs, bedriftsspesifikke kurs og interne sertifiseringer. Kursdeltakere kan ta kurs når som helst, og kurset ligger også lett tilgjengelig for senere repetisjon. Administrasjon blir forenklet og reisekostnader elimineres.

Med vår LMS kan du selv lage e-læring tilpasset din bedrift. Med et brukervennlig, integrert forfatterverktøy kan du lage interaktive kurs med multimedia-innhold (bilder, lyd og video). Du kan også konvertere dine eksisterende Powerpoint-presentasjoner til ekte nettkurs via en enkel og tidsbesparende opplastingsfunksjon.

Du kan legge inn kunnskapstester før og etter kurset, og tildele diplom/kursbevis når kurset er gjennomført.

Last ned produktark Mer informasjon på e-learning.no »


Felles for alle våre løsninger

Enkelt å bruke

Hos oss står brukeropplevelsen i sentrum. Skjermbildene er enkle og oversiktlige. Du blir ledet steg for steg gjennom de fleste oppgaver ved hjelp av veivisere.

Brukerstøtte inkludert

Teknisk brukerstøtte (hverdager mellom 9-15) er inkludert i prisen. Vi kan også tilby utvidet brukerstøtte og annen bistand etter nærmere avtale.

Automatisk sikkerhetskopi

Vi sørger for automatisk sikkerhetskopiering av dine data til "nettskyen" hver dag, slik at du aldri risikerer å miste viktig informasjon.

Tilpasset din bedrift

Du kan legge inn bedriftens logo og grafiske profil, og tilpasse teksten på bedriftens påloggingsside. Vi bistår gjerne med slike tilpasninger, uten ekstra kostnad for deg.

Alltid tilgjengelig, på flere språk

Virker på alle nettlesere, uten at du må laste ned eller installere ekstra programvare. Hver enkelt bruker kan velge mellom norsk og engelsk; alle skjermbilder og ledetekster er oversatt.

Like sikkert som nettbanken

All kommunikasjon med våre nettsider er kryptert med samme høye krypteringsnivå som nettbanker. Dette hindrer at uvedkommende får tilgang til din informasjon.


Få mest mulig ut av våre løsninger med ekstra tjenester

Gratis hjelp til å komme i gang

Vi tilbyr alle nye kunder gratis starthjelp. Vi kan blant annet bistå med å tilpasse løsningen med din logo og grafiske profil, laste inn brukere som skal ha tilgang, og gi råd og tips om hvordan du best kan utnytte funksjonene i systemet.

Kontakt oss »

Tilpasning og integrasjon

Vi videreutvikler stadig våre løsninger basert på innspill fra kunder. Ta kontakt dersom du har spesielle behov, for eksempel ønske om spesielle rapporter eller integrasjon med andre systemer. Vi gir deg et pristilbud på slike tilpasninger.

Kontakt oss »

Produksjon av nettkurs

Vi bistår med produksjon og implementering av e-læringskurs spesialtilpasset din virksomhet. Dine fagpersoner leverer og kvalitetssikrer kursinnhold; vi utfører den tekniske produksjonen og tilrettelegger læringsplattformen. Vi kan også levere interaktive elementer og multimedia (lyd/stemmer, video, animasjoner).

Last ned presentasjon Kontakt oss »


Priser

Som kunde hos oss er det enkelt å ha kontroll på kostnadene. Du betaler en fast abonnementspris for tilgang til våre nettløsninger. Prisen avhenger av antall moduler og antall brukere. For å gjøre det enkelt for deg har vi satt sammen noen pakkeløsninger med faste priser. Dersom ingen av disse pakkene passer for deg kan du ta kontakt med oss for å få et pristilbud spesialtilpasset din virksomhet.

Vi tilbyr en gratis og uforpliktende prøveperiode for alle våre løsninger, slik at du kan evaluere produktet før du kjøper.

Kompetanse-oversikt

CV-database, CV-søk, tilpasset CV-utskrift med firmalogo, kompetanseprofiler, kompetansematriser, prosjektoversikt, ferieoversikt, rapporter og analyser.


fra 4 900,- pr år


Se prisliste »

Medarbeider-samtaler

Planlegging av samtale, samtalekalender, sjekklister og skjemaer for gjennomføring av samtale, registrering og oppfølging av tiltak med automatiske påminnelser.


fra 4 900,- pr år


Se prisliste »

Lærings-plattform/LMS

Forfatterverktøy, konvertering fra Powerpoint til nettkurs, administrasjon av kursdeltakere, automatiske påminnelser og purringer, kunnskapstester, kursbevis, rapporter og statusoversikter.


fra 9 900,- pr år


Se prisliste »

Kombinert løsning

Ønsker du å ta i bruk flere moduler, for eksempel både Læringsplattform (LMS) og Kompetanseoversikt? Ta kontakt med oss og fortell oss om dine behov, så gir vi deg et gunstig pristilbud.


Spør om tilbud!


Kontakt oss »


Noen av våre kunder